Επικοινώνησε

Μια κοινότητα πρακτικής δεν είναι απλώς ένας ιστότοπος, μια βάση δεδομένων ή μια συλλογή καλών πρακτικών: είναι μια ομάδα ανθρώπων που μαθαίνουν μαζί, χτίζουν μια σχέση και, μέσα από αυτήν τη διαδικασία, αναπτύσσουν κοινή οπτική και μοιράζονται γνώση, ταυτότητα και πληροφορία. Σε αυτήν την πλατφόρμα θα βρείτε διάφορα εργαλεία επικοινωνίας που θα σας βοηθήσουν να εμβαθύνετε στη γνωριμία με άλλα μέλη: μέσω ιστοριών, διδαγμάτων και ζητημάτων που σχετίζονται με τον τομέα του C-VET.

Συγκεκριμένα, τα διαθέσιμα εργαλεία είναι το φόρουμ (όπου μπορείτε να συμμετέχετε σε τρέχοντα θέματα συζήτησης) και το λεγόμενο “καφενείο” (Coffee Shop), όπου μπορείτε να παρουσιάσετε τις ιδέες, τις προοπτικές, τα θέματα και τους προβληματισμούς σας, για τρέχουσες ή μελλοντικές δραστηριότητες/ έργα, τα οποία θα έχετε την ευκαιρία να συζητήσετε με άλλους.

Επιπλέον, εδώ θα βρείτε δημοσκοπήσεις και έρευνες οι προσφέρουν τη δυνατότητα σχολιασμού και μπορούν να αποτελέσουν μια εξαιρετική ευκαιρία ώστε να μάθετε για άλλες εταιρείες ή χρήστες, να έρθετε σε επαφή μαζί τους και να δημιουργήσετε το δικό σας δίκτυο.